Tuesday, October 10, 2023

Joulupukki Kangasala savuton raitis joulupukki hinnoittelumme jouluaatolle 2023 käteisellä joulupukkisäkin saannon yhteydessä ulkona klo 10:00-13:30: 95 € klo 13:31-19:00: 100 € klo 19:00 jälkeen 120€

Joulupukki Kangasala Tampere Oheinen kuva jouluaatolta Pirkkala Tuohikorpi rivitaloalueelta. Laittakaa aina selkeä tieto mihin voi pysäköidä. Ilmoittakaa jos onkin betoniporsaita tmv esteenä, joku kohteesta opastamaan kohdalle, kiitos.
 Tilaukset joulupukkipalvelu@gmail.com tarkka osoitteenne  toiveaikahaarukkanne 

Joulun aika on alkanut ja pukkipalvelu ottaa tilauksia vastaan

Hou hou Joulupukki Kangasala Tampere lähikuntineen tarpeissanne: Yhteydenottonne ykkösenä aina ensin tarkoin katuosoittein ( kadunnimi + paikkakunta) aikatoivomuksin / aikahaarukoin: 

Joulupukkipalvelu@gmail.com 
044-3380291 whatsup pukkisoittoa varten aattoona tmv varten

Joulupukki Kangasala savuton raitis joulupukki hinnoittelumme jouluaatolle 2023 käteisellä joulupukkisäkin saannon yhteydessä ulkona 

klo 10:00-13:30: 95 € 
klo 13:31-19:00: 100 € 
klo 19:00 jälkeen 120€ 

Ensisijassa e-mailina osoitteenne, oheistietoineen, jotta pukki ei kirjaa väärin osoiteitanne ja toiveitanne. Miettikää kuinka hyvin tulee luuri toisessa ja kynä toisessa kirjattua. Vain puhelimen kautta kirjattuna voi tulla pukille ja pukin kirjurille väärinkuulemisia yhteiseksi vahingoksemme. Kun laitatte sähköpostia niin todennäköistä että osaatte kirjoittaa osoitteenne oikein ja voi vastata teille, sekä saapua oikein ;).

Ohjeita ja vinkkejä jotta pukki saapuu oikeaan paikkaan oikeaan aikaan jouluaattona:

Tampereen talousalueella palveluksessanne jo lokakuusta alkaen savuton raitis joulupukki:Hinnoittelu jouluaattona taajama-alueella 95€ aamupäivä, klo 13:30 alkaen 100€, taajamien ulkopuolille syrjäseuduille enempi ajokilometrejä joten hintaa tulee hieman lisää osoitteen mukaan.

Tarkka osoite helpottaa aina pukin googlemaps hakua kohteiden välillä, sekä tässäkin tilassa olisin heti ollut valaistuneempi heti, näkyykö osoite tomtom navigaattorilla? 

Pukki on yleensä toistaiseksi pysynyt aikahaarukoissa n. 30 min tarkkuudella. Nythän emme tiedä onko paljonko lunta, toimiiko aurauskalusto vai jääkaljakeli etc aattona.

Joulupukki Tampere Veisunkatu Tilaukset Joulupukkipalvelu@gmail.com Jouluaatto 2022 kuva1
https://Joulupukkipalvelu.blogspot.com


Esimerkki: Aikahaarukka alustavasti kello 15:45-18 riippuen siitä kuinka pian tilaat ja kuinka pukkireitti elää, kysyntä on yleensä niin että joulukuun alussa on monesti ilta-aikoina 15-18 välillä vain jos joku peruuttaa.

Joten tässä vaiheessa tarjoan tuota aikahaarukkaa, minne pyrin sovittamaan. Alueenne on syrjäseutua ja ajoihin kohteesta toiseen menee 17-30 min Oriveden suunnalla Kangasala taajaman ollessa ensisijassa kohteena, mutta kuten näkyy niin pyrimme palvelemaan sivuasutustakin mikäli saamme useamman apupukin avuksemme.

Tampere Joulupukki Villilässä jouluaattona tilattavissa joulupukkipalvelu@gmail.com tarkka osoitteenne  toiveaikahaarukkanne Jouluaattokuva 2022 pic13
Joulupukki Lempäälä Pirkkala Ylöjärvi: Joulupukkitilaukset Joulupukkipalvelu@gmail.com

Joulupukki Lempäälä Kurkipolku Tilaukset Joulupukkipalvelu@gmail.com tarkka osoitteenne + toiveaikahaarukkanne Jouluaattokuva 2022 pic3---------------------------
Kangasalan Joulupukki ;) lähtöpiste yleensä Tampere, niitä apupukkeja kun ei ole siunaantunut Kangasalan alueelta, joten katsotaan josko taas saisi tamperelaisia apupukkeja suuntaanne kuten viime joulunakin.

No comments:

Post a Comment